Hrvači preko Beograda do MI
Haris Tajić neće se boriti u Srbiji

Počinju kvalifikacije za Peskaru

Hrvači preko Beograda do MI

Teme:

Reprezentativci Bosne i Hercegovine u hrvanju dobili su poziv da nastupe krajem februara na međunarodnom memorijalnom turniru «Ljubomir Jovanović Geđa» u Beogradu koji će biti prvi kvalifikacioni za ovogodišnje Mediteranske igre u Peskari.

To je prvo od šest takmičenja putem kojih će naši najbolji hrvači pokušati izboriti normu za nastup na MI. Bosnu i Hercegovinu na pomenutom turniru koji je klasificiran kao jedan od najjačih u Evropi, odlukom selektora  Fahrudin Hodžić predstavljeće tri takmičaara. To su Irfan Muhić, Tomilav Spahović i Dragan Marković.

Osim njih trojice kroz naredne kvalifikacione turnire nastup na Igrama u Italiji pokušaće izboriti Haris Tajić i Kemal Tajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti