Huck: Ne odustajem nakon jednog poraza

Vidno razočaran nakon poraza

Huck: Ne odustajem nakon jednog poraza

Prvu borbu u Americi, Marco Huck definitivno neće pamtiti po dobrom. Nakon 2007. godine prvi put je poražen u odbrani naslova u lakoteškoj kategoriji verzija WBO. I ne samo da je poražen već je nokautiran, Poljak Glowacki je bio neumoljiv, nije odustajao bez obzira što je prvi pao u šestoj rundi.

Posljednji put je Huck poražen u ovoj kategoriji od Stevea Cunninghama. Pet godina kasnije, Hucka je pobjedio i Alexander Povetkin, tijesno, možda i nezasluženo, ali se radilo o teškoj kategoriji, verzija WBA

" Sigurno ću se nakon ovog poraza vratiti još jači. Nisam niti mogao sanjati da će nešto ovako dogoditi. Vodio sam do tog trenutka, ali u boksu taj jedan nepažnje može biti koban. Jedan udarac je presudio, ali ja nisam od onih koji odustaju nakon jednog poraza " kaže Huck.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti