Hunt: Želim se boriti na UFC 200

Hunt: Želim se boriti na UFC 200

Mark Hunt je na nedavno završenom UFC Fight Nightu 85 u Birsbaneu došao do spektakularne pobjede. Hunt je nakon samo tri minuta borbe nokautirao Amerikanca Franka Mira i tako došao do 12. MMA trijumfa. 

To mu je bila druga uzastopna pobjeda, te sada Novozelanđanin smatra kako zaslužuje borbu na jubilarnom UFC 200 ili prvom eventu u New Yorku, koji se očekuje do kraja godine.

"Imam 42 godine i sigurno mi nije ostalo puno vremena kada su u pitanju borbe u oktagonu. Pobijedio sam Frank Mira i sada zaslužujem borca iz TOP 5. Volio bih da budem dio UFC 200, ali ne bih imao ništa protiv nastupa u Madison Square Gardenu. Borio sam se na raznim mjestima i nikada mi to nije predstavljalo problem. Mislim da će   event u New Yorku biti nešto posebno", izjavio je Hunt za australijski Daily Telegraph.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi