Igor Emkić "uspavao" Ivana Stanića

Emkić slavio pobjedu

Igor Emkić "uspavao" Ivana Stanića

M. Šljivak

Igor Emkić, kick-boxer KBV Flek Tom-Cat iz Tuzle, pobijedio je večeras na Final Fight Championshipu u Osijeku Ivana Stanića klasičnim nokautom u trećoj rundi.

Prva runda je protekla u dosta dobrom tempu uz nešto bolju borbu Emkića. Oba borca su imala nekoliko dobrih udaraca i u drugoj rundi, ali bez ozbiljnije prijetnje.

Stanić je krenuo nešto žešće u nastavku meča. Pokušao je doći do nokauta, ali je Emkić dočekao svoju priliku, te je jednim strašnim udarcem u trećoj rundi poslao Staniča na pod, a hrvatski borac nekoliko minuta nije znao gdje se nalazi.

Čestitke Igoru Emkiću na sjajnoj pobjedi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.