Iranski Hulk i kazahstanski Titan krenuli u obračun i prije same borbe

U nedjelju okršaj dvojca

Iranski Hulk i kazahstanski Titan krenuli u obračun i prije same borbe

Edmir Škorić

Sajad Gharibi poznatiji kao iranski Hulk spreman je za borbu protiv "kazahstanskog titana" Djumanova Almata Bakhytovicha.

Gharibi se trebao boriti protiv Martyna Forda, ali je Britanac odustao od borbe iz straha da bi Iranac u slučaju poraza mogao sebi oduzeti život.

Na kraju je iranski Hulk dogovorio borbu sa 174 centimetra visokim Kazahstancem, koji ima 115 kilograma i za sebe tvrdi da može podići 150 kilograma na benchu.

Borba između Iranca i Kazahstanca će se održati u Dubaiju u nedjelju u P7 Areni u hotelu Media One, a haos između dvojca već je nastao tokom sučeljavanja.

I to su se dva puta sukobili, pa ih je osiguranje moralo na kraju zaustavljati. Hulk je bio taj koji je prvi zamahnuo prema svom protivniku, nakon čega je uslijedilo veće naguravanje, ali se sve dobro završilo.

"Odmah želim postaviti rekord. Bit ću veliki šampion za Iran i predstavljat ću svoj narod sa poštovanjem. Kada dobijem ovu borbu, hoću da se okušam protiv Martyna Forda. Do te borbe će doći. Ako se boji da se bori sa mnom neka to svijet zna", poručio je Iranski Hulk.

[instagram]https://www.instagram.com/reel/CgcCObrtKwM/?utm_source=ig_embed&ig_rid=270efcbf-22ba-4b54-8ec1-eb5a0d24274f[/instagram]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti