Izboden svjetski prvak
Mihail Ganov

Tučnjava u kafiću zamalo kobna

Izboden svjetski prvak

M. Maksimović
Teme:

Svjetski prvak u hrvanju slobodnim stilom Bugarin Mihail Ganev izboden je nožem u tučnjavi u noćnom klubu u Gabrovu, gradu u centralnoj Bugarskoj. Dvadesetpetogodišnji Ganev prevezen je u bolnicu u kritičnom stanju, ali prema posljednjim vijestima život mu nije ugrožen.

Ganev je zadobio nekoliko uboda, ali srećom po njega niti jedan ubod nije povrijedio neki od vitalnih organa. Ganev je imao mnogo sreće i u bolnicu je stigao na vrijeme, poručio je jedan od doktora.Incident se dogodio u noći sa subote na nedjelju, a u tučnjavi je učestvovalo najmanje pet osoba. Policija je privela napadača na bugarskog hrvača.


Ganev je titulu svjetskog prvaka u kategoriji do 84 kilograma osvojio u septembru ove godine na Svjetskom prvenstvu u Moskvi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.