Izolacija na McGregorov način: Pljušte udarci na sve strane

Održava formu

Izolacija na McGregorov način: Pljušte udarci na sve strane

Edmir Škorić

Irski MMA borac Conor McGregor poput ostatka svijeta vrijeme provodi u izolaciji.

Unatoč velikoj snazi i nevjerovatnim borilačkim sposobnostima, svjestan je McGregor da ne bi bilo pametno izlagati se riziku od koronavirusa, pa je otišao u izolaciju.

No i tamo mu ne nedostaje motivacije i želje za borbama. Na specijalnoj mašini vježba i pokazuje koliko je fizički spreman.

"Ja ovo ne radim zbog para! Imam dovoljno novca da živim do kraja života, kao i moja djeca, pa i generacija poslije njih. Ja jednostavno volim da se borim", poručio je McGregor.

Očekuje se da se u oktagon vrati 11. jula, a njegov naredni rival bi mogao biti Justin Gaethje. Irac se u januaru vratio u oktagon nakon godinu i po izbivanja i pobijedio Donalda Cerronea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi