Bahata internet senzacija ismijavala Predatora: Nekoliko sekundi kasnije je počeo drhtati od straha

Snimak je postao viralan

Bahata internet senzacija ismijavala Predatora: Nekoliko sekundi kasnije je počeo drhtati od straha

Admin Čaušević

Jake Paul je veliku popularnost stekao na društvenim mrežama te video platformama poslije čega se okrenuo borilačkim sportovima, prije svega boksu.

Na videu koji je ponovo postao aktuelan može se vidjeti kako Paul ismijava i ponižavajuće govori o Francisu Ngannouu, jednom od najboljih UFC boraca današnjice.

Borac koji nosi nadimak "Problematično dijete" je upitan s kim bi se volio boriti, a on je odgovorio da bi Ngannou bio lagan zalogaj i neko kome bi se lago mogao suprostaviti.

Novinar je Paula upitaš: "Šta misliš, koga bi mogao pobijediti u borbi? Znaš li neku slavnu osobu?"

YouTuber koji je postao bokser je odgovorio: "Mislim, bacio sam oko na Francisa Ngannoua. Mislim da će to biti prilično lagan meč."

Nekoliko sekundi kasnije iza Paulovih leđa se pojavilo ni manje ni više nego zvijer teška 119 kg i teška 193 cm.

Oglasi

36-godišnjak stavio ruku na Paula koji je drhatvim glasom odgovorio: "Hej, prijatelju. Upravo smo razgovarali o tome, pitao me kao, koga volim?"

Ngannou je odgovorio: "Pitao te protiv koga bi se borio?". Paul je nastavio: "Ne, govorio je, koga volim."

Ngannou je dodao: "Dakle, ne želiš se boriti sa mnom?" Na što je Paul odgovorio: "Ne. Francis. Hajde, prijatelju."

Paul se svakako neće boriti sa Predatorom već sa drugom UFC legendom pošto je narednog mjeseca na programu njegova borba sa Andersonom Silvom.

"Anderson Silva je najboli tip na svijetu. I volimo ga", rekao je Paul te dodao: "Poštujem ga, ali ću ga svejedno nokautirati i to ću uraditi s poštovanjem.

Ngannou je trenutno "van pogona" nakon što je bio podvrgnut operaciji koljena poslije pobjede u UFC prvenstvu nad Ciryl Ganeom početkom godine.

Top Komentari

MirzACM
Ja se nadam da znate da je ovo za****ncija
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi