Jake Paul pobijedio Diaza u boksu, dogovoren revanš u kavezu

Pobjeda odlukom sudija

Jake Paul pobijedio Diaza u boksu, dogovoren revanš u kavezu

Esmer Oštraković

Legendarni MMA borac Nate Diaz poražen je od strane američkog boksera Jakea Paula u bokserskoj borbi koja je održana u Dallasu.

Nakon deset odrađenih rundi Paul je slavio jednoglasnom odlukom sudija, te je na taj način upisao sedmu pobjedu u osmoj borbi u profesionalnoj karijeri.

Kada je riječ o Diazu, za njega je ovo bio debi u profesionalnom boksu i može biti zadovoljan činjenicom da je izržao sve runde do kraja.

Paul je nakon završetka meča pokazao poštvanje prema protivniku i poručio da bi rado odradio revanš u kavezu, koji je naravno Diazov teren.

Poručio je Paul da je spreman ući u kavez za 10 miliona dolara, te je dodao da je spreman da se bori u organizaciji PFL.

Diaz je odmah prihvatio borbu, te nas sasvim sigurno očekuje njihov duel i po MMA pravilima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi