UFC zvijezda prozvala Zoumu zbog užasnih snimaka: "Ako si tako žestok ku*kin sin, udari mene"
Foto - Instagram

Jan Blachowicz se javio francuskom fudbaleru

UFC zvijezda prozvala Zoumu zbog užasnih snimaka: "Ako si tako žestok ku*kin sin, udari mene"

M. Šljivak

Fudbaler West Hama Kurt Zouma šokirao je javnost nakon što se pojavio snimak na kojem nogom šutira mačku.

Francuz je snimljen kako mačku juri po kuhinji, a zatim je šutira. Naravno, snimak je izazvao veliku pažnju i brojne poznate osobe osuđuju ovaj postupak.

[twitter]https://twitter.com/emilyhewertson/status/1490811894197886981[/twitter]

Njegov napad na nesretnu životinju nije se dopao UFC zvijezdi Janu Blachowiczu. Bivši šampion poluteške kategorije pozvao je Zoumu na obračun.

"Ako si tako žestok ku*kin sin, pokušaj udariti mene. Kakvo go*no od čovjeka. Nema tolerancije za okrutnost prema životinjama", napisao je Blachowicz.

Zouma se nakon užasnog snimka javno izvinio svima i ističe da on i njegova porodica obožavaju mačke.

"Želim se izviniti za svoje akcije. Nema opravdanja za moje postupke i zaista se kajem. Žao mi je zbog svih koje je ovaj snimak uznemirio. Želim vas uvjeriti da su naše dvije mačke dobro i zdravo. Moja porodica ih obožava i ovo je bio incident koji se nikad više neće ponoviti".

Blachowicz sigurno želi da na ulici jednom sretne Zoumu i da mu objasni određene stvari zbog okrutnosti prema životinjama.

Poljska MMA zvijezda je tokom profesionalne karijere na omjeru od 28 pobjeda i devet poraza.

Promo

Top Komentari

Milos1312
Koji debil i necovjek moras biti da tuces zivotinje, zene i slabije od sebe. Fujjj
3 0
AcMilan_rosoneriBosna
Blachowicz sigurno želi da na ulici jednom sretne Zoumu i da mu objasni određene stvari zbog okrutnosti prema životinjama Hahahah pazi ovog dijela ko da idu u osnovnu školu
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi