Johnathon Banks poput Wladimira Klitschka

Banks nokautirao Mitchella

Johnathon Banks poput Wladimira Klitschka

M. Maksimović

Nakon što je Wladimir Klitschko sredio Poljaka Wacha, još jedan učenik Emanuela Stewarda se svom treneru odužio na najbolji način.Johnathon Banks, kojeg je Wladimir izabrao za svog trenera je upisao svoju 29 pobjedu u profi karijeri.

U meču za NABA i WBC Internacionalni naslov, Banks je srušio klasičnim nokautom Setha Mitchella teškašku nadu iz SAD-a.Mitchella su mnogi vidjeli u ringu kontra jednog od braće Klitschko, međutim Banks je pokazao kako to neće ići lako. Banks je pustio Mitchella da krene naprijed, a onda je jednostavno 

iskontrirao.Mitchell je tri puta padao nakon čega je meč prekinut. Johnathon je pobjedom odao počast Emanuelu Stewardu koji je za njega bio više od običnog trenera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.