Jon Jones: Davis može pobijediti nokautom

Iako je Evans favorit po mišljenju

Jon Jones: Davis može pobijediti nokautom

Teme:

Aktuelni branioc UFC titule u srednje teškoj kategoriji, Jon Jones, smatra da će Phil Davis nokautom pobijediti Rashada Evansa.

Meč između Davisa i Evansa na rasporedu je u subotu, a ulozi su visoki, jer će pobjednik vjerovatno imati priliku da izazove Jonesa. Evans dugo želi titulu i prema mnogima je favorit u ovom dvoboju, ali Jon 'Bones' Jones ne misli tako.

"Već mogu vidjeti Davisa kako pobjeđuje nokautom. Rashad uopšte nema bradu, vjerujte mi, njegova brada je staklena! Siguran sam da je Davis mnogo napredovao od posljednjeg nastupa, iako bih lično volio da pobijedi Rashad, jer bih se lako nosio sa njim", rekao je aktuelni vlasnik pojasa, Jon Jones.

U video prilogu pogledajte simulaciju meča između Evansa i Davisa. Ekipa koja je pravila ovu simulaciju, već je imala dosta uspjeha. Naime, predvidjeli su da će Alistair Overeem nokautom pobijediti Brocka Lesnara, a pogodite kako je borba završena..

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti