"Khabib najbolji? Ja sam slavio u 15 borbi za naslov, a on je to uradio samo četiri puta"

Jon Jones se oglasio na Twitteru

"Khabib najbolji? Ja sam slavio u 15 borbi za naslov, a on je to uradio samo četiri puta"

Endin Čaušević

Khabib Nurmagomedov odlučio je završiti svoju karijeru nakon što je sinoć pobijedio Justina Gaethjea.

Khabib je u drugoj rundi uspio da uspava svog protivnika, a sudiji je samo preostalo da prekine meč. Ovom pobjedom nevjerovatni Dagestanac je došao do skora 29-0 i pokazao je ko je kralj UFC-a.

Nakon što je saopštio da završava svoju karijeru poručio je da želi samo jednu stvar od UFC-a, a to je da ga stave na prvo mjesto liste "pound for pound" jer je to zaslužio.

Međutim, nakon toga oglasio se i legendarni borac Jon Jones koji je poručio da on ima daleko bolju karijeru od Khabiba.

"Ja sam pobijedio u 15 borbi za naslov u karijeri. Khabib je to napravio četvrti put. Ne mogu vjerovati da se uopšte priča o tome", poručio je JOnes putem Twittera, ali javnost nije baš saglasna s njegovom tvrdnjom.

Top Komentari

MangasColoradas
...jeste,ali ti si 4 puta padao na doping testovima i da nisi Amerikanac i da te ne guraju bio bi dozivotno suspendovan davnih dana...do kraja karijere ces vjerovatno pasti na doping kontrolama jos desetak puta,ocito ti je dozvoljeno da se pucas u venu.
8 2
alubaba
Bjezi tamo drogerasu jedan
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi