Kolos u ringu: Visok je 220 cm i za njega su svi kao igračke

Izgleda nevjerovatno

Kolos u ringu: Visok je 220 cm i za njega su svi kao igračke

A. Čaušević

Jordan Omogbehin (28) je u WWA debitovao 2019. godine.

Omogbehin je visok 220 centimetara i treći je najviši čovjek koji se borio u WWA, a sve je impresionirao nakon što je uništio dvojicu protivnika u pobjedničkoj seriji.

Ovaj kolos poznat kao Omos je na sebe skrenuo pažnju tako što je bio zaštitar AJ Stylesu, također poznatom kečeru.

 Omos made his name as the bodyguard of AJ Styles

Omogbehin je na jednom događaju održanom na Floridi rutinski pobijedio svoje rivale, a snimci te borbe su postali viralni.

Inače, ovaj div je rođen u Nigeriji. Dok je bio srednjoškolac igrao je košarku poslije čega je postepeno počeo da ulazi u WWE svijet.

Bez obzira što izgleda zaista ogromno Omogbehin je tek treći najviši borac u WWA i to iza pokojnih Jorgea Gonzaleza i Andre The Gianta.

Gonzalez koji je preminuo 2010. godine je bio visok čak 231 cm, dok je Andre mjerio 224 cm. Francuz je preminuo 1993. godine.

Top Komentari

huizju
Zar ovi kečeri još postoje :D Ko dijete sam gledao Hulk Hogana, pa i tada sam provalio da su fake borbe
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi