Još jedan bivši kečer pokušava napraviti MMA karijeru

Sa 36 godina će se okušati u oktagonu

Još jedan bivši kečer pokušava napraviti MMA karijeru

M. Šljivak

Proteklih godina imali smo priliku vidjeti mnogobrojne pokušaje popularnih kečera da izgrade karijeru u MMA organizacijama.

Najpoznatije ime svakako je Brock Lesnar, nekadašnji šampion UFC-a koji je jedini uspio da napravi ime u obje organizacije.

Dok svijet nestrpljivo čeka njegov povratak i duel za titulu prvaka UFC-ove teške kategorije protiv Daniela Cormiera, još jedan bivši kečer krenuo je u MMA karijeru.

Jack Hager, u WWE svijetu poznatiji kao Jack Swagger, uskoro će imati debi u Bellatoru i to u teškoj kategoriji.

Najavljena je njegova borba do kraja godine, ali se još uvijek ne zna ime njegovog rivala.

Hager je dobio otkaz 2017. godine u WWE, a u ovoj organizaciji je postao šampion 2010. godine. Hager je visok dva metra i ima 36 godina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi