Agresivni ''mangup'' pravio probleme, strpljivi zaštitar ga je riješio "treptajem oka"

Bivši bokser se borio i protiv Mikea Tysona

Agresivni ''mangup'' pravio probleme, strpljivi zaštitar ga je riješio "treptajem oka"

Admin Čaušević

Nekadašnji profesionalni bokser koji se svojevremeno borio sa Mikeom Tysonom sada je zaposlen kao zaštitar u Boxparku na stadionu Wembley. 

Julis Francis, bivši britanski prvak u teškoj kategoriji radi kao član osiguranja nakon što je rukavice okačio o klin prije 16 godina.

Čini se da ovaj 57-godišnjak još uvijek ima snage u rukama tako što je pokazao i nedavnim nokautom jednog od gostiju koji su pravili probleme.

Recalling the Time Mike Tyson Travelled to England to Fight Julius Francis  | Bleacher Report | Latest News, Videos and Highlights

Sve je počelo verbalnim konfliktom, a kada je počeo s napadom na jednog od njegovih kolega Francis je patosirao "mangupa".

Nervozni posjetitelj je počeo da galami i pravi veliku frku, a Francis ga je mirno dočekao i uspavao samo jednim udarcem.

Oglasi

Nakon toga, nekadašnji bokser je mirno odšetao dok su svi ostali pritrčali povrijeđenom kako bi mu ukazali pomoć.

Video je ekspresno postao viralan, a za svega nekoliko sati pogledalao ga je više od 4 miliona gledatelja.

S učinkom od 24 pobjede i 3 poraza Francis je imao sasvim solidnu boksersku karijeru krajem prošlog i početkom ovog milenijuma kada se borio s nekim od najslavnijih boskera u historiji.

Tokom svoje karijere Francis se između ostalih borio sa Mikeom Tysonom, Viatlijem Klitrschkom i Audleyom Harrisonom.

Top Komentari

celikze
Ja boxera i fakina.Koji hinjak a naslov je prica za sebe.Bolje da ste napisali bivsi boxer na hinjaka patosirao lika.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi