Kad Japanac zapjeva: Nevjerovatni Satoshi Ishii oduševio sve izvođenjem narodnjaka

Zaista je nevjerovatan

Kad Japanac zapjeva: Nevjerovatni Satoshi Ishii oduševio sve izvođenjem narodnjaka

M. Šljivak

Satoshi Ishii itekako je dobro poznat borac u MMA svijetu.

Osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Kini 2008. godine odavno je veoma uspiješan u MMA sportu, a proteklih godinu dana je stanovnik Hrvatske.

Odlučio se 32-godišnji borac odreći japanskog pasoša. Uzeo je državljanstvo Hrvatske i trenira u ekipi legendarnog Mirka Filipvoića.

Ishii je zaista fantastičan momak. Privlači pažnju gdje god da se pojavi, a gostujući u Podcast Inkubatoru kod Marka Petraka otkrio je i kako voli kafu, hranu i muziku iz Bosne i Hercegovine.

Odlučio je čak i zapjevati poznati hit.

"Znaš li ko je Ado Gegaj?", upitao je Ishii Petraka, a zatim je krenuo pjevati:

"225-883, nazovi moj broj, javi mi se ti"...

Njegovo pjevanje je naravno oduševilo apsolutno sve i Ishii je još jednom pokazao da se zaista radi o nevjerovatnom čovjeku.

Ishii je u MMA karijeri na omjeru 22-8-1, a borio se protiv velikih imena među kojima su Fedor Emilianenko. Jerome Le Banner, Mirko Filipović, Quinton Jackson, Tim Sylvia.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi