Kamerunska MMA zvijer: Ima 45 godina i izgleda kao Terminator

U strašnoj formi

Kamerunska MMA zvijer: Ima 45 godina i izgleda kao Terminator

Endin Čaušević

Alain Ngalani je MMA borac iz Kameruna nedavno je proslavio svoj 45. rođendan, ali izgleda bolje nego ikad.

Ngalani je uvijek bio u centru pažnje zbog svoje nevjerovatne građe, ali su mnogi ostali iznenađeni kada su vidjeli kako on izgleda danas. Ovaj MMA borac trenira više nego ikada što se na njemu itekako vidi.

Zanimljivo je da se Ngalani prije osam godina borio i protiv bh. borca Dževada Poturka, ali nažalost da borba je proglašena kao no contest zbog nedozvoljenog udarca.

Ovaj Kamerunac je objavio prije nekoliko dana fotografiju na Instagramu i pokazao je u kakvom stanju je njegovo tijelo. Nije ni čudo što za njega kažu da je prava mašina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi