Nedokazni dečko je "prosipao pamet" iskusnom treneru, ubrzo je spašavao živu glavu

Izvukao je deblji kraj

Nedokazni dečko je "prosipao pamet" iskusnom treneru, ubrzo je spašavao živu glavu

A. Čaušević

Mješovite borilačke vještine su mlad sport u odnosu na većinu borilačkih disciplina. Iako se boks i hrvanje naširoko smatraju jednima od najstarijih borilačkih vještina na svijetu, oni definitivno nisu najpopularniji.

Filmovi su puno pridonijeli popularizaciji borilačkih vještina, ali su usput stvorili i mnogo zabluda. A jednom kad se umišljeni borac pokuša suočiti s nekim ko istinski poznaje vještine, to se često loše završi.

Upravo se to dogodilo u snimci koja je nedavno postala viralna. Na snimci se moglo vidjeti kako klinac pokušava "nadmudriti" instruktora borilačkih vještina.

Čini se da je instruktor iznerviran od samog početka, gledajući kako dijete izvodi upute s rukama na bokovima.

Instruktor predlaže da to dvoje ide lagano kako bi učenik mogao testirati ono što je naučio u u slučaju stvarne situacije.

Čini se da učenik oklijeva upustiti se u lagani sparing i pokušava se odmah izvući iz situacije u čemu ga je instruktoz uastauvio.

Oglasi

Učenik čak nastavlja optuživati instruktora da ga je omalovažavao cijelo vrijeme dok je bio tamo. U tom trenutku instruktor je krajnje ljut i predlaže mladiću da stavi rukavice.

U tom trenutku izbija tučnjava između njih dvojice i instruktor počinje ispaljivati teške udarce.

Ubrzo je izvršio monstrumski napad na učenika i nastavio ga je brutalno udarati dok se učenik nekako koprcao.

Instruktor se pokušava kontrolisati i vidi se kako udara otvorenim dlanom, možda, u pokušaju da ne osakati učenika.

Činilo se da učenik ima određeno iskustvo u borbi i pokušava se odbraniti, ali to nije bilo pametno s obzirom na poziciju u kojoj se nalazio.

Opet je pokušavo ustati, ali ga trener koji očito ima puno više iskustva povlači dolje.

Instruktor ga konačno pušta i na kraju ga je odgurno kako bi okončao njihov sukob.

Ovo je samo jedan u nizu primjera gdje mladi olako shvataju savjete starijih i pokušavaju da ih nadmudre, a obično su oni ti koji na kraju izvuku deblji kraj.

Oglasi