Karatisti Mladosti najuspješniji

Karatisti Mladosti najuspješniji

Karate klub "Mladost" iz Viteza apsolutni je pobjednik 18. državnog prvenstva u karateu za kadete i juniore, koje je održano u Gornjem Vakufu-Uskoplju.

U kadetskoj konkurenciji sudjelovalo je 57 klubova, a Karate klub "Mladost" osvojio je 7 odličja, od čega 4 zlatna, 2 srebrna i 1 brončano, osvojivši tako 17 bodova ispred drugoplasiranog Karate kluba "Champion" s Ilidže. 

U konkurenciji juniora natjecatelji Karate kluba "Mladost" također su ostvarili izvandredne rezultate i ponovo osvojili titulu apsolutnog pobjednika. U juniorskoj konkurenciji sudjelovalo je 45 klubova, a Vitežani su osvojili ponovno 7 odličja, među kojima 3 zlatna, 1  srebrno i 3 brončana.

"Iznimno sam sretan što sam na čelu kluba koji je bio najuspješniji na kadetskom i na juniorskom državnom prvenstvu, a posebno me raduje to da su članice našeg kluba kadetkinja Zenira Bektaš i juniorka Amina Adilović osvojile po dvije zlatne medalje, te pokazale svoju kvalitetu i dominaciju na ovom prvenstvu", izjavio je za Fenu Aldin Adilović, šef Stručnog stožera Karate kluba "Mladost". 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.