Karte za najskuplji bokserski meč prodane za 60 sekundi

Na "crnom tržištu" za 128.000 dolara

Karte za najskuplji bokserski meč prodane za 60 sekundi

U četvrtak su u prodaju putem interneta puštene ulaznice koje je hotel u kojem se borba održava, MGM Grand, zadržao za sebe, a iste su planule u svega nekoliko minuta. 

U petak je u javnu prodaju pušteno nešto manje od 1.000 ulaznica i sve su prodane za samo 60 sekundi! Najjeftinija ulaznica iznosila je 1.500 dolara, a najskuplja 7500!

Karte za mjesto uz ring koštale su 10.000 dolara, no nisu puštene u javnu prodaju, jer se vjerovalo da bi ista na "crnom tržištu" dostigla cijenu i to 200.000 dolara!

Kad smo već kod preprodaje ulaznica, recimo da su se neke ipak pojavile na internetu i da su brojke jednostavno nevjerojatne. Jedan se engleski navijač pohvalio 'screenshotom' stranice na kojoj je kupio ulaznicu za malo manje od 8.000 dolara!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.