Katastrofalan nastup naših boksera

Mediteranske igre

Katastrofalan nastup naših boksera

Adnan Beganović

Početak Mediteranskih igara u talijanskoj Pescari za bokserski tim naše države neće ostati u lijepom sjećanju. Naime, danas su u ring izašla trojica naših boksera (Žerić Ismet, Aljić Mirza, Damir Beljo) i sva trojica su poraženi.

Od trojice naših predstavnika bolji su bili dvojica boksera iz Tunisa i jedan iz Maroka. Žerić Imet prvi je izašao u ring i doživio poraz od Ali Mohamed Weslatija (7:4).

Nakon Žerića svoju borbu odboksao je Mirza Aljić, a bolji od našeg predstavnika bio je Marokanac Said Rashidi (5:1), dok je Damir Beljo poražen od Tunižanina Mourada Sahraouia (5:0).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.