Snimak šampiona kako šmrče kokain šokirao svijet: "Priznajem, zaje**o sam"
Ugledni engleski bokser snimljen dok koristi narokotička sredstva

Englez potpuno uništen

Snimak šampiona kako šmrče kokain šokirao svijet: "Priznajem, zaje**o sam"

Midhat Šljivak

Pravi skandal izazvao je snimak koji se pojavio na društvenim mrežama i na kojem nekadašnji bokserski šampion Kell Brook (36) šmrče kokain dok se zabavlja s društvom.

Engleski bokser Kell Brook izazvao je pravi skandal nakon što je na društvene mreže postavljen snimak na kojem ovaj nekadašnji svjetski prvak šmrče kokain.

[twitter]https://twitter.com/piesportsbooze/status/1619735614412431360[/twitter]

Brook je priznao da je koristio drogu i uputio je javno izvinjenje svima uz obećanje da traži pomoć kako bi se izvukao.

"Priznajem, zaje**o sam. Želim se izviniti porodici, prijateljima i navijačima", napisao je Brook i dodao je:

"Nije tajna da se borim s ozbiljnim mentalnim problemima. Povlačenje iz boksa mi je palo jako teško. Radim na tome da se vratim na pravi put. Još jednom se izvinjavam za bol koju sam izazvao", poručio je Brook.

Oglasi

Kell Brook je karijeru završio s omjerom od 40 pobjeda i tri poraza, a imena koja su ga slala na podu su velika - Gennady Golovkin, Errol Spence JR i Terence Crawford.

Karijeru je Brook okončao prije tačno godinu dana kada je u posljednjem meču karijere tehničkim nokautom u šestoj rundi savladao Amira Khana.

Brook je nekadašnji šampion velter, polusrednje kategorije, a imao je neuspješan napad na titulu srednje kategorije gdje ga je zaustavio čuveni Genady Golovkin.

S 35 godina se odlučio povući i poprilično je iznenadio svojom odlukom. Objasnio je to nakon meča s Khanom.

"Dugo sam razgovarao s porodicom i roditeljima i za mene je gotovo. Više neću boksati", rekao je Brook i nastavio je:

"Ovo je veoma emotivno reći, ali mojoj mami je olkšanje. Mislim da su svi oko mene zadovoljni. Boks je veoma težak i opasan sport. Ljudi vas legalno mogu ubiti u ringu i za mene je kraj", istakao je Brook.

Top Komentari

Nicaze84
Druze tvoj zivot,radi sta hoces ?
0 0
MaDaj
ebo majk svaki milioner pun "mentalnih problema"
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije