Khabib bi borbu u džungli: Idemo tamo!
Foto - EPA

U Brooklynu je sigurno neće biti

Khabib bi borbu u džungli: Idemo tamo!

Midhat Šljivak

Meč između Khabiba Nurmagomedova i Tonyja Fergusona vjerovatno će biti pomjeren iz Brooklyna na drugu lokaciju.

S obzirom na to da je u New Yorku uvedena zabrana javnog okupljanja zbog koronavirusa, UFC je prinuđen da meč premjesti.

Još uvijek nije poznato gdje će to biti, a Khabib je dao svoju ideju za mjesto borbe.

"U Engleskoj je nemoguće jer se ne može ući u Evropu. Nemoguće je i U rusiji, niti bilo gdje u Aziji. Ne znam za Zair (DR Kongo), kakva je situacija tamo?", pita se Khabib i nastavlja:

"Možemo se boriti tamo u džungli, gdje se borio Mohammed Alli s onim drugim likom (George Foreman). Fudbalski stadion u Zairu? Ne znam kakva je situacija tamo, ali zašto da ne", rekao je Khabib.

Interesantno je svakako da je The Eagle morao da promijeni plan priprema jer je njegova dvorana zatvorena za tri sedmice zbog pandemije koronavirusa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi