Khabib želi da upozna ikonu sporta, ponudio je tri ovce!

Neobična ponuda

Khabib želi da upozna ikonu sporta, ponudio je tri ovce!

A. Čaušević

Khabib Nurmagomedov je legenda u svijetu sporta, a sada je spreman da plati neobičnu cijenu da upozna još većeg sportistu, možda i najvećeg u historiji.

Na jednom od druženja američki komičar Bob Menery je upitao Khabiba koliko je spreman platiti da upozna Michaela Jordana, najboljeg košarkaša ikada.

"Koliko ću dobiti ovaca da upoznaš Michaela Jordana?", može se čuti na objavljenom videu komičara kojeg na Instagramu prati tri miliona ljudi.

"Tri ovce. Ako se Michael Jordan i ja upoznamo, da ću ti tri ovce", odgovorio je neprikosnoveni kralj oktagona.

Poznato je da Khabib od ranije ima svoju formu u Dagestanu, a nedvno je otvorio i lanac restorana pa neće imati problema da ispoštuje svoju stranu dogovora.

Inače, Nurmagomedov se nalazi u SAD-u gdje radi na promociji Eagle FC događaja te na raznorazne načine pokušava da se probije na američko tržište.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti