Khabib nakon više od dvije godine završio knjigu o svom životu
Knjigu je počeo pisati iako nije znao da će postati UFC prvak i kaže da je to bilo rizično, ali se isplatilo

Bit će itekako zanimljivo pročitati je

Khabib nakon više od dvije godine završio knjigu o svom životu

E. Škorić

Ruski MMA borac Khabib Nurmagomedov napisao je knjigu o svom životu.

Knjiga nosi naziv "Khabibovo vrijeme", a počeo ju je pisati i prije nego što je postao UFC prvak. U stvari, pisao ju je više od dvije godine.

Khabib je planetarnu popularnost doživio nakon što je nedavno pobijedio Irca Conora McGregora, a onda napravio haos u dvorani, pošto je krenuo da se obračunava sa članovima McGregorovog tima.

Sada je spreman za štampanje knjige koja govori o njegovom životu.

"Veoma sam sretan što je moja autobiografija Khabibovo vrijeme (Khabib time) gotova i spremna za štampu. Radili smo na ovoj knjizi više od dvije godine. Kada sam počeo da je pišem sa gospodinom Kurbanovim, nismo znali da ću za dvije godine već postati UFC prvak i da ću odbraniti pojas u najvećem meču u istoriji MMA na UFC 229. Tada su mi mnogi rekli da je prerano za pisanje ovakve knjige. Htjeli su prvo da postanem prvak da bih počeo da pišem, bilo je mnogo kritika. Moram priznati da je moj potez bio rizičan, ali na kraju se pokazao kao vrlo dobar. S uzbuđenjem očekujem izlazak knjige i jedva čekam da je držim u rukama", napisao je Nurmagomedov na Instagramu.

Mnogi će naravno željeti da nabave ovu knjigu, koja bi mogla da bude jako zanimljiva, budući da se radi o borcu koji se kao dječak hrvao s medvjedom i koji je prošao sve i svašta na putu do slave.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Дорогие мои подписчики. Очень рад объявить о том, что моя автобиография “KhabibTime” готова и подписана в печать. Мы работали над книгой 2 года. И когда мы начинали писать книгу с @z_kurbanov мы не были уверены что через 2 года я буду бойцом уже выигравшим титул чемпиона #ufc и защитившим его в самом большом бою в истории #мма на #ufc229 Тогда многие говорили: зачем так рано книгу писать, для начало хоть стань чемпионом и т д в общем критиков хватало, и признаюсь это было рискованно, но на данный момент, это книга имеет место БЫТЬ, так скажем. С небольшим волнением жду, когда смогу держать её в руках, а презентация книги состоится на бизнес-форуме #SynergyGlobalForum2018 в Москве уже 26 ноября. До встречи в «Олимпийском». #KhabibTime

Objavu dijeli Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti