I Ronaldo je bio nestrpljiv: Nakon Khabibove pobjede javio se i Portugalac sa snažnom porukom

Zna kako je Dagestancu

I Ronaldo je bio nestrpljiv: Nakon Khabibove pobjede javio se i Portugalac sa snažnom porukom

Admin Čaušević

Ako neko zna kako je ostvarivati uspjehe bez podrške jednog od roditelja to je definitivno Crisitano Ronaldo koji je ostao bez oca.

Prije nekoliko mjeseci bez oca je ostao i Khabib Nurmagomedov koji je sinoć pobijedio Justina Gaetheja te završio karijeru s učinkom 29-0.

Ronaldo i Khabib se poznaju od ranije, a borbu u Abu Dhabiju je s nestrpljenjem pratio i Portugalac koji se odmah javio nakon pobjede Dagestanca.

"Čestitam brate. Tvoj otac je ponosan na tebe", poručio je Ronaldo u objavi putem Instagrama.

Khabib je čim je završila borba pao na sedždu, a zatim je u prvom obraćanju kazao da je ova pobjeda bila za njegovo oca Abdulmanap te nakon toga poručio da završava karijeru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi