Khabib Nurmagomedov najavio dolazak u Srbiju

U dogovoru sa predsjednikom Srbijanskog bokserskog saveza

Khabib Nurmagomedov najavio dolazak u Srbiju

Edmir Škorić

Predsjednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin i Khabib Nurmagomedov postigli su dogovor prema kojem će UFC-ov prvack doći u Srbiju.

Khabib je u subotu navečer pobjedom nad Gaethjeom ovjerio titulu UFC-a u lakoj kategoriji, ali se ubrzo nakon borbe oprostio i rekao da je obećao majci da se više neće boriti, sada kada je ostao bez oca i svog bivšeg trenera.

"Čestitke Khabibu Nurmagomedovu na svemu što je uradio u svojoj karijeri, a od svega najviše vrijedi što je svijetu pokazao šta znači biti veliki čovek! Uskoro ćemo ga ugostiti u Srbiji", napisao je Borovčanin na Facebooku uz snimak razgovora sa "Orlom iz Dagestana".

"Veliki pozdrav za Srbiju, vidimo se uskoro, kad god Nenad kaže i kad god da se dogovorimo, ja sam spreman da dođem u posjetu", poručio je Nurmagomedov u video razgovoru sa prvim čovjekom Bokserskog saveza Srbije.

Top Komentari

Penderinos
Možda dolazi u sandžak
3 1
Hele
Očigledno da nije čitao i nije upoznat sa tim šta se dešavalo prije novim prostorima.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi