Khabib Nurmagomedov odbio da se testira na COVID-19!

Smatra da je zdrav

Khabib Nurmagomedov odbio da se testira na COVID-19!

E. Škorić

UFC-ov prvak lake kategorije Khabib Nurmagomedov odbio je testirati se na koronavirus.

Podsjetimo da se 57-godišnji Abdulmanap, otac i trener Khabiba Nurmagomedova, nalazio u bolnici u Moskvi i u teškom je stanju, a prethodno je objavljeno da je zaražen koronavirusom.

Khabibu je ponuđeno da prođe cjelovit pregled i odradi testiranja na COVID-19, ali on je to odbio, tražeći da svu pažnju posveti svom ocu.

I dok je njegov otac u komi, Khabib ističe da je zdrav, da ne osjeća nikakve simptome i da mu je jedina briga hoće li mu otac na kraju preživjeti iako je već neko vrijeme u komi, a u međuvremenu mu je operisano srce jer je imao srčani udar.

On je 25. aprila hospitaliziran u Mahačkali u bolnici, ali je odmah prevezen za Moskvu jer je bilo evidentno da ima jaku upalu pluća i da mu je zdravstveno stanje itekako kritično.

Top Komentari

Zulfikar
Vidi se iz ovoga da je mentol. Habibe vjera ti nalaze da se testiras ukoliko si bio izlozen virusu, tako da nebi prenosio dalje. Apsolutno nema nikakve veze to sto se ti osjecas zdravo, mnogi i sa HIV-om su se godinama osjecali “Zdravo”.
4 0
Klackalica
Gdje ovaj mozak živi i ima li tv da vidi da nema nikakve veze ako nema simptome? Stalno je bio s ocem i u kontaktima je sa ostalim ljudima, sve je moguće. Genije se se osjeća zdrav...
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi