Dobro da mu nije bio blizu: Khabiba pitao o očevoj smrti i dobio odgovor kojeg neće zaboraviti

The Eagle uznemiren

Dobro da mu nije bio blizu: Khabiba pitao o očevoj smrti i dobio odgovor kojeg neće zaboraviti

M. Šljivak

Khabib Nurmagomedov ostao je prije nekoliko mjeseci bez oca Abdulmanapa.

Legendarni trener preminuo je od posljedica koronavirusa, a The Eagle će protiv Justina Gaethjea po prvi put u životu borbu raditi bez njegovih savjeta.

Pred ovaj meč Khabib je odgovarao na pitanja ruskih novinara, a jedan od njih je imao bizarno pitanje koje je glasilo: Da li ti nedostaje očeva pomoć pri treningu i da li mu je teško uopćeno bez oca?

Khabib mu je dao odgovor kojeg nikad neće zaboraviti.

"Ne razumijem zašto me to stalno pitate? Ne razumijem kako me možete pitati je li teško trenirati bez oca? Naravno da mi je teško. Zaista ne razmijem", rekao je Khabib i dodao je:

"Imate li vi oca? Da se nešto desi njemu, da li bi vam bilo lako? I ja sam čovjek, naravno da mi je veoma teško", poručio je Khabib.

Duel Khabib - Justin Gaethje na rasporedu je za tri sedmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi