Khabib poslao poruku nakon žestoke kazne

"Probudite me kad sve bude gotovo"

Khabib poslao poruku nakon žestoke kazne

Ruski MMA borac Khabib Nurmagomedov danas je dobio žestoku kaznu nakon što je saslušan ispred tijela za Komisije u Nevadi poslije incidenata u meču sa Conorom McGregorom.

Khabib, koji je u tom meču odbranio titulu, dobio je kaznu zbog tuče poslije meča od čak 500.000 dolara uz suspenziju od čak devet mjeseci.

Pored pomenute novčane kazne, Khabib će morati platiti advokadu 200.000 dolara i 50.000 za svoje momke iz tima koji su također načinili prekršaje.

Pozitivna informacija za njega je što suspenzija može biti smanjena na šest mjeseci ukoliko se odluči na društveno koristan rad.

On se nakon svega oglasio na Instagramu i poručio sljedeće:

"Politika zauvijek. Probudite me kad sve bude gotovo", napisao je Khabib uz fotografiju na kojoj leži.

Inače, njegov protivnik u tom meču Conor McGregor također je suspendovan, ali na šest mjeseci dok je dobio kaznu od 50.000 dolara.

View this post on Instagram

Разбудите меня, когда все это закончится. Wake me up, when it's all over.

A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti