Khabibov otac odlučio Conoru sve oprostiti: "Prijatelju, dođi nam u decembru"
Conor i njegovi prijatelji izvrijeđali su Khabiba u Las Vegasu prije i tokom borbe, zbog čega je i nastao opšti haos te "kobne noći", ali Khabibov otac im je sve oprostio

Pozvao ga na Sambo turnir u Dagestan

Khabibov otac odlučio Conoru sve oprostiti: "Prijatelju, dođi nam u decembru"

E. Škorić

Irski borac Conor McGregor vrijeđao je Khabiba Nurmagomedova i njegovu porodicu, ali u Dagestanu mu očigledno sve opraštaju.

Khabib je nakon pobjede nad Conorom krenuo u lične obračune izvan oktagona, a sve zbog uvreda.

Posebno mu je teško palo što su ga vrijeđali na vjerskoj osnovi, ali i što su mu spominjali porodicu.

Unatoč ismijavanju njihove vjere, Khabibov otac Abdulmanp je odlučio da sve oprosti Conoru, pa ga poziva da dođe u Dagestan u decembru da učestvuje na Sambo turniru.

Sambo je ruski borbeni sport, a akronimski prijevod znači samoodbranu bez oružja.

"Rekao sam da mu opraštam, važno je biti srdačan. Pozivam našeg biskog prijatelja McGregora da dođe na turnir", poručio je Khabibov otac.

Top Komentari

AMKO
Jebo vas otac Khabivov jes vazno
9 32
misak
pa što visiš na portalu ako te ne zanima MAMLAZE
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi