Khabibov otac preko Instagrama poslao poruku McGregoru: "Opraštamo ti"

Smiruje strasti

Khabibov otac preko Instagrama poslao poruku McGregoru: "Opraštamo ti"

Endin Čaušević

Otac prvaka lake kafegorije u UFC-u Khabiba Nurmagomedova oglasio se danas ponovo na drušvenim mrežama s porukom za Conora McGregora.

Abdulmanap Nurmagomedov se oglasio na Instagramu nakon haosa kojeg je napravio njegov sin u Las Vegasu. Khabib je pobijedio McGregora u borbi za pojas lake kategorije, a onda je preskočio kavez kako bi se obračunao s trenerima irskog borca.

McGregor i njegov tim su žestoko provocirali Khabiba pred ovaj meč, te nisu birali način da ga uvrijede. Dagestanac je na press konferenciji izjavio da jednostavno ne može tolerisati uvrede na račun vjere, porodice i države, te da je morao tako reagovati.

Ipak, njegov otac je objavom na Instagramu očito odlučio malo smiriti strasti između njih. On je poručio da opraštaju McGregoru za sve ono što je uradio pred meč sa njegovim sinom.

"Esselamualejkum svima. Opraštam Conoru McGregoru za sve ono što je uradio. Mi ćemo napraviti analizu onoga što se dešavalo i naučiti lekciju da se to više ne ponavlja", poručio je Khabibov otac na Instagramu.

Top Komentari

Mr.Balboa
Tako to radi jedan gospodin otac,svaka cast,malo je ovakvih ljudi nakon svih uvreda!!!
57 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi