Kličko: Priča će se nastaviti

Oglasio se četiri dana nakon poraza

Kličko: Priča će se nastaviti

E. Škorić

Vladimir Kličko je u subotu navečer poražen od Tysona Furyja u meču za svjetskog prvaka teške kategorije u boksu.

Nakon poraza, Kličko se oglasio i zahvalio navijačima na podršci, ali je i najavio nove pobjede.

„Prošla su četiri dana i bilo mi je potrebno samo malo vremena da bih shvatio šta se dogodilo i odlučio koji su moji sljedeći koraci“, napisao je Kličko na svojoj Facebook stranici.

„Prije svega moram da se zahvalim navijačima, svom timu i svim svojim prijateljima. Bili ste fantastični i uvijek ste mi bili podrška. Poslije 11-godišnjih pobjeda, shvatio sam da ste još veći u porazu. Poslednjih dana primio sam mnoštvo poruka podrške, riječi podrške pomažu mi da prebrodim ove teške trenutke. Priča o Kličku će se nastaviti. Neuspeh nije opcija. Vaš Vladimir“, dodao je Kličko. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.