Komedija od boksa: Sin ratnog zločinca Arkana samo se ponižava u borbama

Veljko Ražnatović upisao pobjedu

Komedija od boksa: Sin ratnog zločinca Arkana samo se ponižava u borbama

Midhat Šljivak

Veljko Ražnatović, sin ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana, upisao je večeras još jednu pobjedu u veoma interesantnoj bokserskoj karijeri.

Ražnatović je ugostio izvjesnog ukrajinskog boksera Denisa Kozakova i očekivano pobijedio nokautom u drugoj rundi.

Kao i prethodni protivnici i Ukrajinac je imao ulogu samo da padne. Prvu rundu je nekako izdržao, ali je već u drugoj pao i meč nije mogao nastaviti.

Tako je Ražnatović prebio još jednu 'vreću'. Sada je na omjeru 9-0, ali red bi bio da nekad odradi meč i sa nekim bokserom.

Top Komentari

felix__27
Ovo je sportski portal i jednom sportskom portalu ne ide da ima ovakve članke,sa ovakvim ublehama! Zamolio bih vas kao Sportski sajt da izbrišete ime i prezime ove nebitne ublehe. Zamolit ću sve članove portala da lajkaju ovu objavu kao znak podrške da se izbrišu incijali ove ublehe sa ovog sajta Hvala Vam unaprijed
55 2
forgemp
Ovakvim ne treba pridavati APSOLUTNO nikakvu pažnju i REDAKCIJU molim u ime svih vaših korisnika i pratilaca da ne objavljujete članke o ovako nebitnim personama u buducnosti. HVALA!
34 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi