"Koristio sam google da saznam ko je Tim Duncan"

Leon Edwards se poprilično obrukao

"Koristio sam google da saznam ko je Tim Duncan"

Midhat Šljivak

UFC borac Leon Edwards poprilično se obrukao jer nije znao ko je Tim Duncan.


Britanac očigledno ne prati košarku, ali bez obzira na to, zaista je pomalo i nevjerovatno da ne zna jednog od najboljih košarkaša svih vremena.

Priznao je kako je koristio google da sazna sve o Duncanu i to nakon što ga je poznati MMA novinar Ariel Helwani nazvao Timom Duncanom UFC-a.

"Nisam imao pojma ko je on nakon što si nas usporedio. Ukucao sam u google i vidio kako je tip jedna od najvećih legendi. Kad smo se vidjeli nakon borbe bio je jako dobar i skroman. Čestitao mi je i rekao da je uživao u nastupu", rekao je Edwards Helwaniju koji ga je telefonski ugostio u svom showu.

Na kraju je Edwards uspio da dođe i do fotografije sa Duncanom. Tim mu je prišao nakon eventa u San Antoniju i očigledno ga je veoma iznenadio svojim potezom.

Edwards je u sjajnoj borbi proteklog vikenda savladao Rafaela dos Anjosa jednoglasnom odlukom sudija i tako je nastavio pobjednički niz u osam uzastopnih borbi.

Trenutno je britanski bokser na omjeru 18-3 i sigurno da se s pravom treba nadati napadu na titulu velter kategorije u narednom periodu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi