Kraljevi šamaranja uskoro u UFC-u?!

Dana White razmatra tu mogućnost

Kraljevi šamaranja uskoro u UFC-u?!

Esmer Oštraković

Nedavno objavljeni video sa takmičenja u šamaranju koje je održano u Rusiji obišao je cijeli svijet.

Mnoge poznate ličnosti pogledale su video, te su ostale fascinirane s obzirom da je nakon jednog šamara tadašnji šampion Vasiliy Khamotskiy bukvalno nokautiran.

Nakon svega oglasio se i Dana White šef UFC-a koji ima brilijantnu ideju, a ostaje da se vidi da li će biti realizovana.

On je na svom Instagram profilu objavio video uz koji je napisao nešto dužu objavu.

"Ova dva tipa su ubila gov*o jedan u drugom. Ovaj u crvenom je je bio prvak, a sada je prvi put poražen. Razmišljam da ovo uvrstimo u svoj program, šta mislite o tome?".

Odgovori navijača su bili različiti. Neki su odobravali, drugi negirali, a jedan je čak napisao kako od UFC-a ne treba praviti cirkus.

Bivši šampion Khamotskiy je tvrdio da je želio nastaviti iako je bio nokautiran, ali da mu nije dozvoljeno.

Podsjetimo se još jednom kako je izgledao taj trenutak kada je šampion "zaspao."

Top Komentari

Emir
Dana White bi i prababu strpao u kavez samo da zaradi koji $.
0 0
Rajvosa2019
Pade piva ko budali samar
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti