Lamar Odom dolazi u boks: Ugovor za borbu je potpisan
Foto - Instagram

Bivši košarkaš u ringu

Lamar Odom dolazi u boks: Ugovor za borbu je potpisan

M. Šljivak

Sve je više nekadašnjih sportista koji se žele okušati u borilačkim sportovima.

Svakodnevno neki od njih izraze spremnost da uđu u ring ili oktagon, a još jedan u nizu je nekadašnji NBA košarkaš Lamar Odom (41).

Dvostruki NBA šampion sa Los Angeles Lakersima potpisao je ugovor sa Celebrity Boxingom i zakazao je meč za 12. juni u Atlantic Cityju.

Ime njegovog protivnika još nije poznato, ali vjerovatno će to biti još jedna slavna ličnost koja je željna dokazivanja u borilačkom svijetu.

Odom iza sebe ima težak period. U 2015. godini je bio na korak od smrti zbog predoziranja i tek se vratio normalnom životu.

Oglasi

"Šta ću izbaciti? Porniće i slatkiše, trudim se biti bolji"

Nakon završetka igračke karijere Lamar Odom se odao drogama i alkoholu i to ga je umalo koštalo života.

Također, bio je ovisan o seksu, slatkišima i porno filmovima.

Ipak, već određeno vrijeme Odom živi normalan život. Droga i alkohol su njegova prošlost, a nakon što je izbačen iz ekipe koja je igrala Big3 ligu zbog neprofesionalnog odnosa prema obavezama, odlučio je da još neke stvari izbaciti:

"Izbacit ću slatkiše i porniće. Trudim se da budem bolji", kratko je rekao Odom.

Legendarni košarkaš je u NBA karijeri najbolje dane proveo u LA Lakersima, a igrao je još za Clipperse, Heat i Maverickse.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi