Lewis vjeruje u ''Del Boya''
Čovjek koji je posljednji pobjedio Vitalija

Je li stvarno Chisora spreman za iznenađenje ?

Lewis vjeruje u ''Del Boya''

M. Maksimović

Lenox Lewis je svoju posljednju profi borbu imao 21.jula 2003.godine kada je pobjedio Vitalija Klitschka tehničkim nokautom, borba je prekinuta zbog povrede Ukrajinca. Bez obzira na to, Lenox zna kako se može suprostaviti Ukrajncu. Lenox vjeruje da Derick Chisora može šokirati Vitalija 18.februara.

''Vjerujem da se Chisora može suprostaviti Vitaliju. Mislim da mu može zadati nekoliko pravih udaraca, možda može i nokautirati Vitlija '' vjeruje Lenox.

Chisora je u posljednjem meču poražen od Finca Heleniusa. Finac i Tyson Fury su bokseri koji su uspjeli pobjediti Britanca. Vitali je svoju posljednju pobjedu ostvario protiv Poljaka Adameka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.