)
Ljekari se šokirali kada su vidjeli kako izgleda Joanna Jedrzejczyk nakon UFC borbe

Na svu sreću prošla bez ozbiljne povrede

Ljekari se šokirali kada su vidjeli kako izgleda Joanna Jedrzejczyk nakon UFC borbe

Endin Čaušević
Teme:

Poljska UFC borkinja Joanna Jedrzejczyk našla se u centru pažnje sportske javnosti nakon meča u Las Vegasu protiv Weili Zhang.

Zhang je uspjela odbraniti titulu prvakinje protiv Jedrzejczyk, ali je Poljakinja skoro neprepoznatljiva napustila dvoranu u Las Vegasu. Mnogi su bili u šoku kako izgleda glava Joanne koja je na čelu imala ogroman hematom.

Jedrzejczyk je odmah nakon meča otišla u bolnicu gdje su i doktori bili šokirani njenim izgledom. Ona se skoro tri runde borila s hematomom na čelu, ali na kraju nije uspjela da dođe do pobjede.

Do hematoma je došlo nakon snažnog direkta kojeg je dobila u čelo od Zhang. Njena glava je oticala sve više iz runde u rundu i na kraju je bila zaista neprepoznatljiva.

Mnogi su vjerovali da je Jedrzejczyk zadobila tešku povredu glave, te su bili šokirani nakon što su ljekari objasnili da je na svu sreću prošla samo s lakšim povredama.

"Nema nekih značajnijih povreda. Hematom će proći za nekoliko dana i Joanna je puštena na kućno liječenje", saopšteno je nakon meča.

Top Komentari

Zoilomas
Izudarala se pravo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti