Šampion svijeta radi na građevini: Povratak u realnost...
Foto - Twitter

Hughes ne zarađuje dovoljno od borbe

Šampion svijeta radi na građevini: Povratak u realnost...

M. Šljivak

Britanski bokser Daniel 'Maxi' Hughes nedavno je osvojio titulu prvaka svijeta lake kategorije po IBO verziji.

Hughes je do najveće pobjede u karijeri došao pobjedom nad Jovannijem Straffonom nakon 12. rundi, ali mu pojas prvaka svijeta za sada nije promijenio život.

Maxi i dalje novac za život zarađuje na građevini. Borbe mu ne donose veliku zaradu i primoran je raditi 'obične' poslove.

On je na društvenim mrežama postavio fotografiju sa radnog mjesta i zamolio je čuvenog promotora Eddieja Hearna da mu osigura još jednu borbu do kraja godine.

"Povratak u realnost ovog jutra. Molim vas dajte mi još jednu borbu ove godine", poruka je Maxija Hughesa.

Oglasi

Šampion svijeta očigledno čeka neku veliku borbu koja bi mu donijela ogromnu zaradu, a Tony Bellew je uvjeren da će se ta borba uskoro desiti.

"Strana priče koju ljudi ne vide. Samo naprijed šampione. Uskoro će ovo biti samo prošlost. Sve najbolje", napisao je bokser Tony Bellew.

Maxi Hughes je u karijeri na omjeru od 24-5-2.

Top Komentari

bosnishtroller
Ja to non stop objasnjavam ljudima fudbal , kosarka to su najplaceniji sportovi ovo ostalo kikiriki u odnosu na ova 2 sporta u fudbalu jedan Fellaini zaradi 10 m godisnje dok prvak svijea u Dzudu 100 k maksimalno
3 1
mido1921
Bolje da se baviš hrkljušom
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi