McGregor dogovara još jednu senzacionalnu borbu: Obojica smo legende, idemo to odraditi

Želi Andersona Silvu

McGregor dogovara još jednu senzacionalnu borbu: Obojica smo legende, idemo to odraditi

Midhat Šljivak

Conor McGregor će u subotu nakon dvije godine ponovo ući u oktagon, a protivnik mu je prvak lake kategorije Khabib Nurmagomedov.

I dok čitav borilački svijet priča o ovoj borbi, Irac je spreman da dogovori još jedan veliki duel i to protiv legendarnog Andersona Silve.

Brazilac je nekadašnji šampion srednje kategorije i važi za jednog od najboljih boraca svijeta, a trenutno je pod suspenzijom zbog pada na doping testu.

Iako su mu 43 godine Silva se želi vratiti borbi, a predložio je McGregoru borbu, koju bi irski MMA borac rado prihvatio.

"Zainteresovan sam za borbu protiv Andersona Silve. On je legenda, ja sam legenda i idemo to odraditi za navijače. Uvjeren sam da bi navijači sa svih strana svijeta željeli vidjeti tu borbu", rekao je McGregor.

Silva je po ocjeni mnogih jedan od najboljih boraca koji se pojavio u MMA sportu, a u karijeri je na omjeru od 34-8.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi