McGregor "uništio" Gaethjea, pa izbrisao komentar, ali je bilo prekasno

Amerikanac izgubio od Khabiba

McGregor "uništio" Gaethjea, pa izbrisao komentar, ali je bilo prekasno

A. Čaušević

U najvažnijoj borbi karijere Justin Gaethje se nije proslavio jer ga je Khabib Nurmagomedov uspavao trokutom u drugoj rundi.

Dagestanac je odmah nakon pobjede odlučio da se oprosti jerk ako je rekao ne može u oktagon ulazitit bez podrške svog oca koji je preminuo ove godine.

Nakon završene borbe i Khabibovog penzionisanja Gaethje je kazao da se on sada osjeća brojem 1 u lakoj kategoriji.

"S njegovim odlaskom ja sam broj 1. Poirier i McGregor će se boriti u januaru. Nisu to zvanično potvrdili, tako da ako McGregor želi da vrati pojas ja sam tu", kazao je američki obrac.

"Ako žele da ga daju nekom drugom neka bude tako. Ja sam spreman. Spreman sam da se ponovo borim. To je moj posao. To je moj život".

Uslijedila je reakcija Conora McGregora koji je komentarom na Twitteru uništio Gaetheja, ali je kontroverzni Irac ubrzo izbrisao svoj komentar.

"Dustin (Poirier) te nokautirao, baš kao i tvoje hrvanje i strah od pozicije na centru što je bilo stvarno sramotno večeras, Justin", napisao je McGregor.

Irac se nije borio još od januara kada je pobijedio Donalda Ceroena u januari te ljubitelji UFC-a s nestrpljenjem čekaju njegov povratak u ring.

Top Komentari

alubaba
Sad se javlja kad nema Khabiba
9 1
svasta
Khabib im sad ostavlja mali rat, ko ce od njih trojice biti prvi a nije im jasno da to svijetu nece biti interesantno!
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti