McGregor: Otkinuo bih glavu Ronaldu

Irski borac se našalio

McGregor: Otkinuo bih glavu Ronaldu

Irski MMA borac Conor McGregor izjavio je da u ringu ne bi imao milosti prema Cristianu Ronaldu. 

McGregor i Ronaldo su u vrlo dobrim odnosima i nedavno su se zajedno fotografisali, a inostrani mediji željeli su saznati kako bi se Irac ophodio prema zvijezdi Real Madrida da se zajedno nađu u oktagonu. 

"Kada smo se fotografisali Ronaldo nije sparirao, ali drag je dečko i u dobroj je formi. Međutim, nema tu nikakve konkurencije, otkinuo bih mu glavu", izjavio je McGregor u šali i potom dodao:

"Već dugo komuniciramo. Jednom mi je davno poslao poruku na Instagram jer sam nosio donje rublje njegove marke. Stvarno je dobro isklesao te trbušnjake", dodao je irski borac. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti