McGregor vs Edgar - Rat na Twitteru!

Treneri razmijenili postove na društvenoj mreži

McGregor vs Edgar - Rat na Twitteru!

Frankie Edgar želi borbu protiv Conora McGregora i o tome se na Twitteru piše već danima.

Nakon što je jučer njegov menadžer ušao na profil ovog borca i napisao da je McGregor u karijeri od jačih boraca pobijedio samo Alda, oglasio se i trener McGregora.

"Ako već pustite nekoga da vam uđe na profil, onda prvo provjerite je li totalna budala...i da zna gramatiku", napisao je John Kavanagh, trener McGregora.

Prepucavanje je nastavio glavni trener Frankie Edgara Mark Henry koji je Kavanaghu poručio da se ne brine za postove na Twitteru već da se brine o borbi.

Nije se dugo čekalo na odgovor Kavanaghua, a on mu je ironično poručio da je spreman da oboje i poželio mu sretan Božić.

34-godišnji Edgar silno želi borbu protiv McGregora, ali o tome treba da odluči vlasnik UFC-a Dana White. Postoji velika mogućnost da će prije Aldo dobiti revanš, nego Edgar šansu da se bori za pojas.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije