McGregor želi borbu protiv Japanca

Nasakawa nije dugo čekao sa odgovorom

McGregor želi borbu protiv Japanca

Esmer Oštraković

Conor McGregor je nakon što je odgledao meč između Japanca Tenshina Nasukawe i Floyda Mayweathera odlučio da poruči organizatorima da i on želi sličnu borbu. 

Mayweather je do tada neporaženu Japansku MMA zvijezdu pobijedio u egzibicijskom meču u skolpu RIZIN-a 14. Amerikanac je Nasukawu čak tri puta rušio na pod, pa je njegov tim nakon trećeg nokdauna odlučio da preda meč.

McGregor je na Twitteru izazvao Japanca, ali po MMA pravilima.

"Želim ići u Tokio i boriti se s Nasukawom po MMA pravilima u egzibicijskom meču. Prije ljeta. Molim vas, dogovorite ovu borbu. Vaš prvak", napisao je Irac.

Nije dugo trebalo čekati na odgovor Japanca koji je, baš poput McGregora, popularan na društvenim mrežama.

"Dragi gospodine McGregor. Hvala vam puno što ste mi zapamtili ime. Čast mi je što uopće razmišljate o borbi protiv mene. 58 kilograma, kickboxing pravila i sigurno će nas to dovesti u ring negdje u bližoj budućnosti”, napisao je Japanac na Twitteru.

Top Komentari

Keno
58 kg haha boze sacuvaj pa moja cura je teza a nema metar i zilet u sebi i mrsava, da mcgregor soadne na tu kilazu bilo bi mu smrt
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi