Baksuzni pljačkaši provalili u dom čuvenog udarača, pa uplakani na koljenima završili u policiji
Foto - Twitter

Nisu imali sreće

Baksuzni pljačkaši provalili u dom čuvenog udarača, pa uplakani na koljenima završili u policiji

Midhat Šljivak

Trojica pljačkaša pokušala su da opljačkaju dom legendarnog nizozemskog borca Melvina Manhoefa, ali na kraju su posramljeni na koljenima sačekali dolazak policije.

Danas 45-godišnji Manhoef svojevremeno je važio za jednog od najjačih udarača u kickboxingu i MMA sportu bio je meta pljačkaša koji su pokušali da se 'oslade' u njegovom domu.

Međutim, Manhoef je bio unutra i krenuo je na njih. Uspjeli su da mu izmaknu u jednom trenutku i to u iznajmljenom automobilu, no nisu dugo uživali u slobodi.

Legendarni udarač ih je stigao, uspio ih je zaustaviti pored puta, zatim je pesnicom razbio staklo i izvukao ih jednog po jednog.

"Uspio sam ih izvući iz automobila i natjerao sam ih da na koljenima čekaju dolazak policije", rekao je Manhoef za nizozemske medije.

Pljačkaši su završili iza rešetaka, a omaleni Manhoef je pokazao da je i s 45 godina istinska udaračka mašina.

On je u MMA karijeri ostvario 32 pobjede, a ima 15 poraza, jedan neriješen i dva no contest meča.

Ime je slavni Nizozemac stekao u kickboxingu gdje je ostvario omjer 38-14 uz 27 pobjeda nokautom. Jedan od poraza mu je nanio bh. mašina Dževad Poturak koji je potom izgradio veliku karijeru.

Top Komentari

celikze
Bravo izgleda dok svi neuzmemo pravdu u svoje ruke ovi ce nam se pissssati po faci.Polako pocinje obicnim ljudima da kipi.Pun hurac politicara lazni gazda sitnih kriminalaca.Cijeli svijet su doveli pred propast.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi