Poznati glumac i majstor borilačkih vještina spreman ući u ring s Tysonom: Učinit ću to besplatno
Foto - Screenshot

Michael Jai White spreman za borbu

Poznati glumac i majstor borilačkih vještina spreman ući u ring s Tysonom: Učinit ću to besplatno

M. Šljivak

Poznati glumac Michael Jai White (53) spreman je da uđe u ring sa legendarnim Mikeom Tysonom.

Čovjek koji je poznat po tome što je igrao Mikea u HBO-ovom filmu o Tysonu, sada želi borbu sa njim i spreman je da se bori besplatno.

"Volio bih se boriti sa Tysonom? Zašto ne bih i mislim da bih pobijedio", rekao je White i dodao je:

"Ako bi mi na kraju oderao du*e, samo bih se nasmijao nakon toga. Borio bih se besplatno".

Glumac je u prošlosti često sparingovao sa poznatim borcima.

"Ne postavljam svoje sparinge sa Jonom Jonesom ili sa mnogim drugim borcima. Ne želim nekom drugom praviti zabavu od toga"; poručio je White.

Michael Jai White glumio je u brojnim borilačkim filmovima među kojima su Undisputed II: Last Man Standing i Never Back Down. Posjeduje brojne vještine među kojima su taekwondo, jujutsu i mnoge druge.

Top Komentari

felix__27
Glumio je i u Boyka kad je pobjedio Boyku možda i najpoznatija njegova uloga. Ako već pišete napišite sve.. Mada su ovo suvišne vijesti! Mislim da bi ga Tajson lagano pobjedio?
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi