Najluđi intervjui Mikea Tysona: Niko nije smio ni da pisne pored njega...

Imao je lude trenutke

Najluđi intervjui Mikea Tysona: Niko nije smio ni da pisne pored njega...

M. Šljivak

Mike Tyson je u utorak došao u centar pažnje zbog intervjua u kojem je gotovo zaspao.

Čuveni bokser se potom oglasio i istakao je kako je spavao prije gostovanja, te da je zbog toga bio itekako pospan.

U prošlosti je Iron Mike imao brojne čudne intervjue. Nije se libio da kaže ono što ima, a voditelji i novinari uglavnom nisu smjeli da pisnu pored njega.

Tako je 2014. godine na kanadskoj televiziji voditelju poručio da je govno i zatim mu je poručio da se jebe.

Davne 1988. godine je usred emisije poludio nakon što je njegova bivša žena u intervju istakla da ga se plaši i da ga se plaši jer je često gura, maše rukama i dosta toga drugog.

Tyson je 2009. godine izgubio kćerku u nesreći. Jedan od novinara je pokušao sa Mikeom govoriti o tome, ali Mike je zaplakao, skinuo je mikrofon i zamolio je voditelja da ode.

Također, jednom prilikom je tražio da nešto 'kresne' ili barem da dobije 'pušenje'. Na taj način je pokušao da ljudima kaže da ga ostave na miru.

"Žrtvovao sam dosta u životu. Mogu li barem nešto kresnuti? Ostao sam bez većine novca, pa mogu li barem dobiti 'pušenje' bez da me ljudi uznemiravaju ili da me pokušaju strpati iza rešetaka", govorio je Mike.

Definitivno je Iron Mike nešto posebno u svijetu boksa i teško da će se ikada pojaviti neko sličan njemu.

Top Komentari

spicolini
4 klipa i na svakom reklama od minutu?
2 0
user540
Ova njegova bivsa zena je obicna *****, svasta je govorila o njemu u tom intervju...da je on tako zna udariti bokserom a njoj uopste ne ostane masnica, sta ba...on je citavo vrijeme sutio na tom razgovoru, medjutim kada je dosao kuci bilo je svasta, galamio jeste na nju i na mater ali ih nije udarao, ona mu je zvala policiju...a on je nju nasao u krevetu sa Brad Pittom pa je nije istukao a vala ni njega
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti