Miočić: Brate uz tebe sam, samo naprijed

UFC-ov borac poslao poruku podrške Cro Copu

Miočić: Brate uz tebe sam, samo naprijed

D. Vejo

UFC-ov prvak teške kategorije Stipe Miočić, zadovoljan je prikazanom borbom Mirka Filipovića, koji je u četvrtfinalu Rizinovog Grand Prixa u Japanu savladao Amerikanca Muhammeda Lawala, te tako dokazao da i u petoj deceniji života zna da se bori.

Čestitke na adresu hrvatskog borca pristizale su konstantno, a među prvim našla se i ona Miočićeva. Iako je zbog vremenske razlike prespavao borbu, UFC-ov borac je odmah po buđenju poslao poruku podrške, koja je u velikoj mjeri obradovala hrvatskog borca.

"Nema boljeg jutra, nego kada čujem da si slavio. Bravo brate, uz tebe sam, samo naprijed", glasila je poruka Stipe Miočića.

Za protivnika u polufinalu turnira, Cro Cop će imati Estonca Kaida Burutua.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi